Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile czasu poświęcacie na rozgrzewkę?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, powiedzcie mi ile czasu poswiecacie na dmy/ warmupy przed meczami i jaka macie range :)

Opublikowano

Supreme, nie gram wgl chyba że czasem wbijam na aim_botz i zabijam 20-30 botów żeby reką się trochę przystosowała. Lepiej graj same mmy, nawet jeśli będziesz miał jako tako aima to nie wiele on znaczy na grach 5v5.

Opublikowano

Raz na jakiś czas wbije na aim botz albo DM'a ale to z nudów i raczej nie przed meczami tylko już po albo długi czas przed. Supreme. :p

Opublikowano

po 15-20 minut sobie trenuję przed meczykiem na aim_botz do 100 killi i na innych mapach z botami (ktorych nazw nie pamietam)..

Mimo mojej rangi (unranked) dużo trenuję by po wyjściu z unrankeda mieć golda czy cuś :D

//

Opublikowano

Supreme, zawsze przed meczem aim_training_csgo 2 10-15minut, potem jakis dm szybki(5-10minut).

Moim zdaniem nie powinno sie robic dluzszej rozgrzewki bo sie wypala, ale to tylko moje zdanie.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Global, przed mm/faceit itd w ogóle się nie rozgrzewam. Wyjątkiem są dla mnie ważne mecze (klanowe)

Opublikowano

Nie musisz się aż tak rozgrzewać :D Ja zagram tylko 1 DeathMatch i normalnie gram i to wystarcza. Orzełek (Legendary Eagle)

448af8ced075a.png

Opublikowano

5 minut rozgrzewki, a potem około 5 minut w grze. Potem już gra leci po mojej myśli.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...